ole @ carlsen-web.dk

Placering: Hjem > Opskrifter > Pizza med kebab

Pizza med kebab

Ingredienser (4 personer):

  • 25 g gær
  • 2¾ dl lunken vand
  • ¾ tsk. groft salt
  • 250 g hvidhvede-, grahams- eller speltmel, 4 dl
  • 150 g hvedemel, 2½ dl

  • 200 g mørt oksekød, fx engelsk bøf, lammemørbrad eller roastbeef i strimler
  • 2 løg
  • 1 spsk. olie
  • 2 tsk. kebab krydderi eller karry
  • 200 g grønne bønner, evt. fra frost
  • 2 dl tomatpuré
  • ½ dl vand
  • 1 tsk. groft salt
  • peber
  • 100 g revet mild ost, maks. 17% fedt
  • 2 tsk. oregano
  • 1 spsk. olie

  • 200 g spæd salat eller icebergsalat
  • 2 dl fromage frais 0,3% eller andet surmælksprodukt med maks. 0,7 % fedt

Opskrift:
Udrør gæren i vandet. Tag ½ dl hvedemel fra og gem det til udrulning senere. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig. Lad den hæve ca. 1 time et lunt sted tildækket. Rul dejen ud til 2-4 pizzaer ca. ½ cm tyk.
Skær kødet i tynde strimler. Hak løgene. Steg kødstrimlerne og løg i olie på en pande. Tilsæt kebabkrydderi og steg det kort med. Nip bønnerne og skær dem 2 cm stykker. Kom bønner, tomatpuré og vand ved kødet og kog det sammen ca. 3-4 min. Krydr med 1 tsk. salt og peber. Kom kødsovsen på pizzaerne. Drys osten over. Drys oregano over. Dryp med olie.
Bag pizzaerne i en forvarmet ovn ved 225 °C på midterste ovnribbe ca. 20 min.
Fordel noget af den godt skyllede og afdryppede salat over pizzaerne og dryp fromage frais over. Server resten af salaten til.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Logind

nach oben