Ingredienser (4 personer):
Opskrift:
Udrør gæren i vandet. Tag ½ dl hvedemel fra og gem det til udrulning senere. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig. Lad den hæve ca. 1 time et lunt sted tildækket. Rul dejen ud til 2-4 pizzaer ca. ½ cm tyk.
Skær kødet i tynde strimler. Hak løgene. Steg kødstrimlerne og løg i olie på en pande. Tilsæt kebabkrydderi og steg det kort med. Nip bønnerne og skær dem 2 cm stykker. Kom bønner, tomatpuré og vand ved kødet og kog det sammen ca. 3-4 min. Krydr med 1 tsk. salt og peber. Kom kødsovsen på pizzaerne. Drys osten over. Drys oregano over. Dryp med olie.
Bag pizzaerne i en forvarmet ovn ved 225 °C på midterste ovnribbe ca. 20 min.
Fordel noget af den godt skyllede og afdryppede salat over pizzaerne og dryp fromage frais over. Server resten af salaten til.