ole @ carlsen-web.dk

Placering: Hjem > Biking not TWIKEing > Roadshark

Roadshark

Omkring efteråret '00 var jeg en tur inde på [link=The International Human Powered Vehicle Association|http://www.ihpva.org] som er den internationale HPV organisations hjemmeside. Her fandtes der et punkt der hed Builders corner og her fandt jeg så Steintrikes.


En studerende fra det tidligere Jugoslavien som havde stor interesse i trikes, trehjulede liggecykler, og han byggede dem til en overkommelig pris. Jeg havde gennem længere tid gået med drømmen om i det mindste at prøve en trehjulet men efter at have læst dette og samtidig stillet nogle spørgsmål til hans engelske distributør blev jeg enig med mig selv om at prøve. Hvad f..... vi lever kun en gang eller nogle af os gør i hvert fald.


Så det endte med at jeg efter nogen skriven frem og tilbage bestilte en blå trike, med skærme, bagagebære, spejl og senere skulle det vise sig også uden pedaler.


Cyklen er udstyret med Shimano Acera gear system, 22-32-42 i front og 11-34 i bag som jeg nu har skiftet til en 12-21. 2 tromle bremser i for samt 20" slick dæk og en V-bremse i bag med 26" off road dæk.

Der skulle gå ca. 6 mdr. inden jeg modtog den, hvilket var en del længere end han oprindelig lovede men pyt med det i dag, jeg modtog den jo på min uafgjorte fødselsdag.

Beløbet for cyklen var omregnet til danske kroner ca. 7.000,- som jeg betalte forud til hans engelske distributør. Oven i dette kom så yderlig 120 Euro for forsendelsen. Cyklen blev leveret pakket i en kasse på 1x1x0.5 meter og var pakket pænt og godt beskyttet. Cyklen var nem at samle, en 4-5 timer og den var ude og køre hvis man havde pedaler til den.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Logind

nach oben