ole @ carlsen-web.dk

Placering: Hjem > Biking not TWIKEing > Evita

Evita

Da jeg i slutningen af '99 flyttede til Odense for at læse videre, dukkede liggecyklen igen op i mine tanker. Jeg spekulerede på at købe et Hjordt Specialcykler stel og selv bygge på det, men en af dem der boede på kollegiet kendte tilfældigvis Brian Sonne Jensen og han havde hørt om Evita på Lolland og ad denne vej fik jeg så kontakt med Sonny Kallehave som var ophavsmanden bag Evita stellet. Det endte så hverken værre eller bedre end at jeg bestilte et stel med diverse tilbehør, dette hentede jeg tilbage i maj måned '00 og gik lige så stille i gang med opbygningen. 
Dette var primært de dele jeg købte, fælgene mangler dog her, jeg tror jeg var i gang med at samle dem med hjælp fra Brian Sonne Jensen.
De første mange gange jeg rigtig var ude at cykle på den så den ca. sådan her ud. Det var perioden med justeringer, afprøvninger, ændringer og irritationer. Jeg tror jeg var igennem hele følelses registeret. Men når den kørte så gik den f..... godt.
Da tiden kom hvor den skulle transporteres fra Fyn til Jylland måtte jeg hellere lige få monteret nogle skærme til at tage det værste af skidtet, der var trods alt 190 km. og man vidste jo aldrig hvordan det danske vejr ville arte sig sådan en efterårsdag, men vejret holdt og jeg havde en rigtig dejlig tur.
På grund af en konstruktionsfejl fra min side, som resulterede i et havari, kom den originale forgaffel til at se således ud.
Den tiltænkt færdige udgave af cyklen så sådan her ud, der er nu blevet påsat en bagagebærer, lygterne er permanente, den er 'færdig' malet og forgaflen er skiftet.
Den seneste moderniserede udgave af cyklen er denne: Styret er vippebart og de forreste tandhjul er 46/56 contra 42/52, derudover er forskifteren og forreste bremse opgraderet.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Logind

nach oben